Online Backup Windows


ashay_obm     ashay_acb

 1. Download het setup bestand boven en voer het uit.
 2. Volg de instructies van de installatie wizard to om de installatie te voltooien.
 3. Wanneer klaar, een nieuw icon (AhsayOBM / AhsayACB) zal worden geïnstalleerd (naast de klok) automatisch en AhsayOBM / AhsayACB zal worden gestart.
 4. Voer de backup server hostnaam in het [Address] veld en druk op de [Next] knop.
 5. (Optioneel) Als u een een proxy server gebruikt voor toegang op het internet, vult u dan het [Proxy setting] gedeelte in en druk op de [Next] knop.
 6. (Optioneel) Als u nog geen backup account heeft, kunt u een proef gebruiker account registreren door de volgende stappen te volgen:
 7. Voer de [Login Name], [Password] en [Confirm Password] in naar keuze.
  Voer uw [Email] in het voorziene tekstbox.
  Druk op de [Submit] knop.
  U behoort al op de server te zijn ingelogd. (Als de [Login Name] van uw keuze al bezet is door een andere gebruiker, probeer het dan opnieuwe met een andere login naam).
  Als u al een backup-abonnement hebt [al een gebruiker?] log dan in met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.
 8. Als u voor het eerst inlogd op de server, dan wordt u begeleid om eeen backup taak te creeren:
 9. Voer een backup taak naam in naar keuze in het [Name] veld en het type backup taak in het [Type] veld.
  Selecteer de bestanden welke u wilt backuppen.
  Voor AhsayOBM gebruiker, druk op de [Properties] knop om het standaard backup schema te bekijken of te wijzigen en druk op de [Next] knop. (Houdt rekening dat u meerdere backup schema’s aan een backup taak kunt toevoegen door op de [Add] knop te drukken, en let op dat de [Run scheduled backup on this computer] checkbox is aangevinkt als u de automatische backup op deze computer wilt inschakelen).
  Voor AhsayACB gebruiker, voer een backup schema voor automatische backups in en druk op de [Next] knop. (Houdt rekening dat u meerdere backup schema’s aan een backup taak kunt toevoegen door op de [Add] knop te drukken, en let op dat de [Run scheduled backup on this computer] checkbox is aangevinkt als u de automatische backup op deze computer wilt inschakelen).
  Kies uw codeer instellingen voor uw backup taak (als u weinig kennis van codering heeft, accepteer hier dan de standaard waarden.
  Druk op de [OK] knop om de configuratie van de backup taak te voltooien.
  De geplande back-up wordt automatisch uitgevoerd als u uw computer aan laat staan.
 10. Om direct een backup uit te voeren, klik de [Backup] knop aan de linkerkant, kies de backup taak en druk op de [OK] knop.
 11. Setup is nu voltooid.